OWAplan is perfect te combineren

Creëer een strak en naadloos plafond met alle techniek volledig geïntegreerd. Verlichting, revisieluiken, luchtkanalen, klimaatbeheersing, camera’s en luidsprekers en nog veel meer: OWAplan laat u alle opties en functionele maatregelen naar wens bepalen en inrichten.

OWAplan integratie verlichting akoestisch plafond

Bij een strak plafond hoort een naadloze integratie van de benodigde installatietechniek. OWA heeft hier een ruime ervaring in en biedt met OWAplan een product waarbij dit zeer goed mogelijk is. We geven u dan ook graag advies in de combinatiemogelijkheden (zie hieronder).

  • Verlichting (spots, tl en nog veel meer)
  • Revisieluiken
  • Luchtkanalen
  • Klimaatbeheersing

Een stevig biologisch afbreekbaar mineraal paneel vormt de basis voor OWAplan plafonds. Dit zorgt voor een eenvoudige integratie van installatietechniek en verlichting. Na plaatsing van alle elementen wordt het akoestisch spuitwerk zeer nauwkeurig aangebracht zodat randen ontbreken en verlichting mooi wegvalt in het plafond.

  • Brandvoorzieningen
  • Luidsprekers (zichtbaar en onzichtbaar)
  • Camera’s
  • Extra akoestische doeken

OWAplan en verlichting

Spots, downlighters, tl-armaturen en LED-strips zijn volledig te integreren in OWAplan. Geen plek is onmogelijk: zolang er aanvoer van elektriciteit is, kan er verlichting worden geplaatst. De basispanelen laten zich hierbij uitermate goed bewerken, zonder kans op vervorming of scheuring. Ook is OWAplan uitermate stevig dankzij de combinatie met ons S7 ophangsysteem. Voor extra stevigheid is een montageframe wel raadzaam.

Zijn alle elementen verwerkt, dan volgt het akoestische spuitwerk. Er kan zeer minutieus worden gewerkt, zodat opdek randen ontbreken en de verlichtingsarmaturen één geheel lijken te vormen met OWAplan. Dit resulteert in een adembenemend plafond dat in harmonie is met uw verdere interieurontwerp.

OWAplan verlichting integratie

OWAplan en installatietechniek

OWAplan integratie inspectieluik

OWAplan is perfect om aanwezige installatietechniek te verbergen of te integreren. Nooit meer lelijke leidingen, stroomdraden of andere installatietechniek in het zicht. In plaats daarvan een strak afgewerkt plafond met geïntegreerde luidsprekers, revisieluiken en andere functionele benodigdheden.

Denk vooraf na over de plaatsing van techniek zoals luiken. Deze moeten zijn geïnstalleerd voordat de OWAplan panelen worden gemonteerd. Na installatie worden ze afgespoten zodat ze nauwelijks zichtbaar zijn in het plafond.

OWAplan en klimaatbeheersingssystemen

Een aangenaam binnenklimaat draagt bij aan het comfort en de gezondheid van gebruikers. Met een OWAplan plafond gaat een prettig binnenklimaat hand in hand met oorstrelende akoestiek en een oogstrelend design.

OWAplan vormt moeiteloos één geheel met klimaatbeheersingssystemen, airco’s en luchtkanalen. Luchtkanalen kunnen bovendien volledig uit het zicht worden gehouden met behulp van akoestische eilanden.

OWAplan integratie installatietechniek
Spinoza Utrecht OWAplan akoestisch

OWAplan en andere OWA producten

OWAplan gaat uitstekend samen met een veelvoud aan OWA producten. Met een uitgebreide range aan systeemplafonds, plafondeilanden, baffles en tal van andere producten bieden we voor iedere ruimte de juiste plafondoplossing.

Zo is Sinfonia de perfecte allround oplossing dankzij een strak uiterlijk, hoge absorptiewaarde en brede inzetbaarheid. Brillianto is een ideaal plafondpaneel voor veeleisende opdrachtgevers met een beperkt budget. Het combineert een strak uiterlijk, prima absorptiewaarde en een scherpe prijs.

Hoe kunnen wij u verder helpen?