Ontdek de eindeloze mogelijkheden van OWAplan

De eerste indruk telt. Een visueel aantrekkelijk plafond staat daarom hoog op ieders verlanglijst. Maar uw ontwerp wordt pas onvergetelijk als ook de akoestiek optimaal is.

OWAplan integratie installatietechniek

Denk verder dan de klassieke akoestische systeemplafonds en ontdek OWAplan: het plafond dat geen grenzen stelt aan uw creativiteit.Met OWAplan heeft u volledige vrijheid in vorm en invulling: creëer ruimteconcepten die de ogen strelen en de oren aangenaam verrassen. Design, akoestiek en brandveiligheid komen samen in één plafondsysteem. Dat maakt OWAplan geschikt voor onder andere restaurants, foyers, musea, galerieën, scholen, overdekte winkelcentra, hotels of privéwoningen. De keuzevrijheid is enorm: u kunt niet alleen kiezen uit verschillende vormen en structuren, maar ook uit zwart, wit of kleur. Zelfs strepen, patronen of kleurschakeringen zijn mogelijk. Alle varianten met een bijzonder hoge absorptiewaarde van 0.9 ɑw.

MaterialenBiologische recyclebaar mineraal paneel
MateriaalklasseA2-s1,d0 volgens DIN EN 13501-1
DikteOWAplan70: 1200 x 2400 x 20 mm, OWAplan90: 1200 x 2400 x 25 mm
Kleurwit of alle RAL-kleuren
Lichtreflectieca. 85 (ISO 7724-2, ISO 7724-3)
Geluidsoverlangisolatie*OWAplan70: Dnfw= 35dB, OWAplan90: Dnfw= 25dB
GeluidsabsorptieOWAplan70 NRC= 0.70, (αw)= 0.65 en OWAplan90 NRC= 0.90, (αw)= 0.90
Vochtbestendigheidtot 95 % RH
Brandwerendheid*onder een bouwconstructie van staal / beton tot REI 60 (DIN EN 13501-2)

* afhankelijk van het systeem, bouwkundig plafond en overige extra maatregelen

OWAplan Business 

OWAplan Home

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van OWAplan? Klik op de afbeelding hierboven en download de OWAplan brochure.

Of bent u op zoek naar een betrouwbare afbouwer of architect die eerder met OWAplan gewerkt heeft? Wij brengen u graag in contact met onze gecertificeerde partners.

OWAplan hilton hotel Schiphol Mecanoo

Absorptiewaarde

De akoestiek in een ruimte is ontzettend belangrijk. Als er te weinig absorberend materiaal in de ruimte aanwezig is, ontstaan er hinderlijke echo’s. Met OWAplan creëert u een visueel aantrekkelijk plafond dat zorgt voor aangename akoestiek.

Structuren

OWAplan is verkrijgbaar in twee verschillende oppervlaktestructuren. De varianten leveren dezelfde akoestische prestaties: u hoeft alleen op esthetische gronden te kiezen.

Naadloze fijne structuur OWAplan
OWAplan Antje van de Statie - Naadloze koven

Vormen

OWAplan kent geen grenzen als het gaat om vormen en maten. Ervaar volledige flexibiliteit in het ontwerpen van uw plafond met de verschillende toepassingsmogelijkheden. OWAplan kan ook verticaal, schuin, vlak, licht gebogen en als eiland worden toegepast.

Kleuren

Accenten plaatsen met kleuren: OWAplan bevrijdt u van de traditionele ontwerprichtlijnen van akoestische systeemplafonds. Het is beschikbaar in alle RAL-kleuren en kan op een veelvoud van manieren aangebracht worden.

OWAplan Ral Kleuren monolithisch

Cradle to cradle

Als internationale speler nemen wij natuurlijk onze verantwoordelijk voor een beter milieu. Met de cradle to cradle service Green Circle leveren we duurzame plafonds van gerecycled materiaal, die aan het eind van hun levensduur ook weer volledig worden gerecycled.

Ga direct naar: